Vraag & aanbod Originele Japanse kwasten (zeer zacht fijn haar)

Vraag & aanbod

Prijs: 35 euro (BTW inclusief); exclusief eventuele verzendkosten

Ophalen in: 9052 Gent (Zwijnaarde) België

(Kan worden opgehaald of per post worden verstuurd)

Dit item is verkocht.


Atelier Coperta
Contactpersoon: Josée Van Loon
atelier.coperta@telenet.be

27 november 2019

Originele Japanse kwasten (zeer zacht fijn haar)

Authentieke Japanse zachte kwasten (fijn wit geitenhaar) in zeer goede staat. Handvat in gelakt cederhout. Voor talrijke doeleinden (bv. zacht droog reinigen, wassen, lijmen,… tot aanbrengen verf op grote delicate oppervlakten). Oorsprong: ITO-YA, Tokyo, Japan (zie etiket). Drie breedtes: ± 12 cm, 9 cm en 6 cm. Onderdeel van inboedel die verkocht wordt wegens stopzetten van atelier (sinds 1993). U kunt bijgevolg een factuur krijgen voor BTW recuperatie.

2 gedachten over “Originele Japanse kwasten (zeer zacht fijn haar)”

 1. Dag Doortje, bedankt voor jouw reactie.

  Helaas had ik reeds eerder deze ochtend verschillende aanvragen. In het geval de eerste persoon zou afhaken loop ik het lijstje af in chronologische volgorde en verwittig ik asap.

  Ik heb nog een paar Japanse borstels (Mizubake enz.., die zijn wel wat duurder gezien hun typische structuur en grootte) en die komen weldra allemaal op “Drukwerk in de marge” naast ander gerief.

  Mijn atelier wordt volledig uitverkocht wegens stopzetten van mijn activiteiten. Nogal wat werk voor de boeg om dat allemaal te inventariseren en te koop te stellen.

  Indien je aan iets speciaals denkt wat ik nog niet heb geadverteerd vraag maar gewoon of ik dit eventueel heb. Na al die jaren heb ik uiteraard zeer veel wat te zien heeft met conservatie, restauratie van papier, boeken etc..

  Wat mijn Japanse tools betreft, ik heb een opleiding papier conservatie gevolgd in Japan en heb de technieken veelvuldig in mijn praktijk toegepast en beschik ik dus over dito materiaal.

  Laat maar iets weten. Hartelijke groet en nog een fijne dag toegewenst, Josée

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten op de Drukwerk in de Marge-site per e-mail ontvangen?
Schrijf u dan in door hieronder uw e-mailadres in te vullen.