Vraag & aanbod

Drukkerij de Bij
Contactpersoon: Norbert van Schie
norbert@debij.nl
020-6136699

27 juli 2022

Oud graficus (oproepkracht) gezocht

Wij zijn opzoek naar oproepkrachten voor in de productie en/of kantoor.
Ben je gepensioneerd, of vind je het leuk om een paar uurtjes in de week bezig te zijn in het grafische vak en onder de mensen te zijn. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Drukkerij de Bij is een drukkerij in Amsterdam Westpoort, waar je gratis kan parkeren of eenvoudig met het OV kan bereiken.

Werkzaamheden kan heel divers zijn drukken, stanzen, snijden, vouwen, plakken, brocheren, lamineren, verpakken, bezorgen, orders aanmaken of administratieve ondersteuning.
Op elk vlak kunnen we wel ondersteuning gebruiken. Je hoeft niet alles te kunnen, ben je in 1 ding goed of vind je leuk dan ben je ook van harte welkom.

7 gedachten over “Oud graficus (oproepkracht) gezocht”

  • Dat is een leuk positief bericht, in Den Haag waar ik woon waren er bijna 500 kleine en grote drukkerijen, nu in 2022 zijn er nog 2 of 3, nu op bijna iedere hoek van de straat een grafisch ontwerper m/v met een Apple en een printer en soms weinig verstand van het grafische vak.
   In 1955 begonnen als leerling zetter bij de Staatsdrukkerij en zo nu en dan het loden opgemaakt zetwerk en papier en zelfs inkt bij een van de drukkerijen gebracht, er was bij de SDU zoveel werk dat veel werd uitbesteed.

 1. Zou het niet veel beter zijn, een jong iemand breed op te leiden, die oude mensen die gaan met zijn allen uiteindelijk de “natuurijke” weg.

  Beantwoorden
  • Is ook veel beter, maar op korte termijn geen oplossing.
   Maar ook dat zijn we aan het onderzoeken of we daar iemand voor kunnen vinden, maar die zitten waarschijnlijk niet op dit platform 🙂

Plaats een reactie