Vraag & aanbod

Prijs: € 1750

Ophalen in: Utrecht

(Moet worden opgehaald)


Uncoated
Contactpersoon: Jorgen Koolwijk
jorgen@uncoated.nl
0624814951

17 januari 2024

Risograph GR3770 met veel drums

Hierbij bied ik mijn Riso GR3770 Riso printer aan met 8 drums.

De machine heeft altijd goed gewerkt en heeft een PC poort waarmee, via een bijbehorende RIP, digitale bestanden kunnen worden verstuurd. De printer heeft een relatief lage teller- en masterstand. In de loop van de tijd heeft de printer kleine onderhoudsbeurten gehad. Ik ben inmiddels 10 jaar bezig met deze Riso en ik heb sindsdien heel veel extra onderdelen, kabels, RIP’s, inkten en masters verzameld. Ik wil graag alles in één keer verkopen.

Zoals gezegd: de printer werkt goed maar je moet er wel geduld voor hebben. Als je geen ervaring hebt met (oudere) Riso modellen dan zal je wel tijd moeten investeren om het gebruik van de printer helemaal te begrijpen. Daarnaast: het is allemaal oud spul. De ene drum werkt beter dan de andere. Toch blijft het een degelijk apparaat want deze Riso (uit de jaren ‘90) wordt nog steeds gezien als een van de meest betrouwbare modellen met een hoge resolutie (600 dpi). Ik heb er echt veel plezier van gehad en je kan online ook veel werk vinden dat ik ermee heb gemaakt. Omdat ik nu gebruik kan maken van een nieuwer model heeft deze printer geen functie meer.

Deze machine komt met de volgende onderdelen/accessoires:

* 8 drums (fluor pink, fluor orange, black, blue, medium blue, flat gold, yellow, green, light gray)
* Extra dozen inkt & masters
* Laptop PC met bijbehorende software
* SC7700 RIP & SC7900 RIP (als back-up) met alle kabels en software
* Allerhande extra onderdelen zoals kabels, feed rollers, paper loader, etc.
* Handleidingen Riso en RIP’s

De hele set-up moet in Utrecht opgehaald worden. De printer staat momenteel in een opslag (op de begane grond). Stuur mij een mail als je vragen hebt. Nogmaals: er worden geen drums of RIP’s apart verkocht. Alles in één koop.

Plaats een reactie