Vraag & aanbod

Studio Hartsuiker
Contactpersoon: Annemee
info@studiohartsuiker.nl

24 februari 2022

Rubber based Letterpress inkt kleine hoeveelheid

Ik ben opzoek naar VanSon rubber based Pantone purple in een kleine hoeveelheid (bijvoorbeeld tubes) voor een speciale opdracht. Weet iemand of ik dit ergens kan krijgen?

Alvast bedankt!

3 gedachten over “Rubber based Letterpress inkt kleine hoeveelheid”

 1. Op de plank staat nog wel een kiloblik Pantone Purple van Van Son. Het is uit 1977. Ruilen tegen een eigen drukwerkje en verder gratis op te halen bij De Hynsteblom te Joure.

  Beantwoorden
 2. Beste Redaktie,
  Bedankt voor de reactie, ik zie alleen dat ze daar alleen grote hoeveelheden hebben (blikken van 1kg) en ik ben juist opzoek naar een kleinere hoeveelheid vanwege een speciale opdracht.

  Beantwoorden
 3. Dit is te vinden op de website van WIFAC:
  Van Son drukinkten

  Bijgewerkt op: 13 okt. 2021
  Kort geleden informeerde het beursgenoteerde T&K TOKA CO., LTD – de eigenaar van Koninklijke Van Son Drukinkten te Hilversum – ons dat het laatstgenoemde bedrijf met onmiddellijke ingang wordt geliquideerd. Dit betekent dat Koninklijke Van Son Drukinkten formeel per 31 december 2021 ophoudt te bestaan. Nog belangrijker is, dat de productie van fullcolour inkten onmiddellijk is gestopt en per 31 oktober 2021 vanuit Hilversum géén mengkleuren meer geleverd worden.
  Om de continuïteit van diensten en leveringen rondom de Van Son mengkleuren, Pantone en full colour inkten te kunnen garanderen heeft Wifac het volgende gerealiseerd:
  Wifac heeft een afdoende voorraad Van Son full colour inkten ingekocht.
  Wifac heeft een afdoende voorraad Van Son basis Pantone inkten ingekocht.
  Wifac neemt per 31 oktober 2021 de mengservice over van Koninklijke Van Son Drukinkten.

  Beantwoorden

Plaats een reactie