Vraag & aanbod

Prijs: potk

Ophalen in: BE 2200 Herentlas

(Moet worden opgehaald)


K. Maes
laro.slll@gmail.com

16 juli 2022

Semi-automatische ril machine – Morgana ElectroCreaser 36

De semi-automatische Morgana ElectroCreaser is het ideale toestel voor repro’s en/of drukkerijen die behoefte hebben aan iets snellers dan een manuele rilmachine – zoals de Morgana DocuCrease – maar niet het volumewerk hebben om een volledig geautomatiseerde rilmachine te rechtvaardigen zoals de Morgana AutoCreaser. Traditionele roterende rilmachines gebruiken circulaire rilmessen die constant in beweging zijn als het papier door de machine gaat. Dit creëert een ploegend effect die dwars door de bovenste vezels van het papier of karton snijd om een ril te maken. Het is onvermijdelijk dat dit het papier verzwakt en scheuren veroorzaakt. In contrast, de Morgana ElectroCreaser maakt gebruik van een unieke rilregel en matrix die scheuren elimineert.

Gefabriceerd in Engeland. De Morgana ElectroCreaser is ideaal voor de kleinere drukkerijen en repro’s. Een compact tafelmodel dat snel op te zetten is en eenvoudig te bedienen. Net als andere Morgana producten maakt de Morgana ElectroCreaser gebruik van een rilmes en matrix die in tegenstelling tot traditionele rilregels niet zal leiden tot schade aan het papier. Er wordt een prachtige ril geproduceerd op papier tot ca. 400 gsm, met inbegrip van gelamineerd materiaal.

In tegenstelling tot traditionele rilmachines die het papier of karton kunnen beschadigen, zorgt het Morgana rilmes en matrix voor een schone scherpe ril zonder schade aan te brengen aan het papier. Het biedt standaard 2 rilbreedtes, 1.2 mm en 1.6 mm, met de speciale mogelijkheid om van de ene naar de andere te wisselen in enkele seconden. Het heeft ook een “Super Speed” stop-systeem die opdrachten met meerdere rillen sterk vereenvoudigd. De rilmatrix wordt elektronisch geactiveerd door een voetschakelaar voor verhoogde nauwkeurigheid en productiviteit.

Belangrijkste productkenmerken:
Snel & eenvoudig te installeren
Semi-automatisch
Voetschakelaar
Kan papier verwerken tot 0.4 mm (ca. 400 gsm)
Tot 36cm te verwerken – lengte onbeperkt.
Rilregel en matrix met levenslange garantie
Heavy duty
Rillen zonder scheuren

2 gedachten over “Semi-automatische ril machine – Morgana ElectroCreaser 36”

Plaats een reactie