Vraag & aanbod

Colorspace BV
Contactpersoon: Jan Arjen de Jong
info@colorspace.nl
0343592149

8 juni 2023

Speciale registerblokjes Heidelberg degel

We zijn op zoek naar speciale registerblokjes voor de Heidelberg degel (zie foto’s). Deze registerblokje worden door ons voor het drukken op heel dikke papiersoorten gebruikt. Weet niet waarvoor ze oorspronkelijk gebruikt werden. Als iemand deze blokje heeft en deze wil verkopen dan zouden we deze graag overnemen. Ook als iemand meer informatie heeft over deze blokje dan vernemen we dat graag.

6 gedachten over “Speciale registerblokjes Heidelberg degel”

  1. dit noemen ze een duikelaar,die wordt gebruikt op de vooraanleg van de degel als de vooraanleg naar boven komt slaat hij naar beneden. normaal heb je een koperen blokje met aanlegspeld er op, als er een stansmes of cliche in je raam zit dan kan hij niet stuk gemaakt worden een aanlegspeld die komt anders in je stansmes of cliche

    Beantwoorden
    • Ik kan u mededelen dat de heer Rob Overmars het correct weergeeft. Voor wat berteft de opmerking, dat bij een cliche of stansmes geen aanlegspeld kan worden gebruikt feitelijk onjuist is. Er zijn aanlegspelden die wel degelijk bij dit soort werk kan worden gebruikt, ook bij ramen vol met zetwerk of omlijnde tabellen. Dat zijn die spelden die uit een bocht bestaan en beneden de aanleggrens kunnen worden geplaatst.

Plaats een reactie