Vraag & aanbod

Prijs: € 250

Ophalen in: Den Haag

(Moet worden opgehaald)

Dit item is verkocht.


Dan
dan.dickhof@gmail.com

1 juni 2021

Stansmachine voor o.a. inlijstingen

Beste mededrukkers,

Voor een bevriende lijstenmaker plaats ik dit apparaat op Drukwerk in de Marge. Het is een stansmachine/verstek nietmachine. Ik had het idee dat het wellicht interessant kon zijn voor de grafici onder ons die ook wel zelf lijsten maken voor hun prenten. Je legt de latten/ staven op de zijarmen van het de machine en die schiet ze dan in een hoekverbinding met nieten. Met je voet bedien je het slagmechanisme. Hou er rekening mee dat je wel de ruimte in je atelier moet hebben om ook de staven goed te houden.

De stansmachine is ca. 1,10 hoog, de zijstukken zijn samen 70 cm. breed en het is ca. 73 cm. diep. Hij is met twee man en eventueel een ‘hondje’ goed te verplaatsen. De machine is op dit moment al op een ‘hondje’ geplaatst, dus naar de auto rijden is geen probleem. Bij het uitladen zou je dan een eigen ‘hondje’ moeten hebben.

Naast de machine zijn er volle doosjes nietjes bij van 7 mm.

Bij interesse is de machine te zien/ te halen in de binnenstad van Den Haag.

Je kunt uitstekend latjes gebruiken van de houtzagerij/bouwmarkt, maar mocht je de machine afhalen, dan zijn er ook nog oudere profielen/ staven bij de lijstenmakerij.

De vraagprijs is € 250, maar doe bij interesse een bod en ik leg het voor.

Groeten,

Dan

1 gedachte over “Stansmachine voor o.a. inlijstingen”

Plaats een reactie