Vraag & aanbod

GWA Grafische Werkplaats Amsterdam
contact@grafischewerkplaatsamsterdam.nl

21 juni 2021

Typografische Agenda 2022! Gezocht: 60 pts Rockwell of Atlas cijfers

Hoi allemaal,

GWA is weer blijmoedig begonnen met het drukken van een Typografische Agenda, voor 2022. Alles gaat best voorspoedig, de Johannisberg moet een beetje wennen aan zijn nieuwe plekje, maar de eerste katernen liggen al klaar om gevouwen te worden.

We lopen nu echter tegen een probleem aan: we komen hier en daar een cijfer te kort in het calendarium. Is er iemand in Amsterdam of omstreken die ons er een paar uit zou willen lenen? Het gaat om de Rockwell of Atlas, 60 pts.
Onze dank is eeuwig en komt in elk geval in de vorm van een exemplaar van de agenda!

Overigens: geinteresseerden in de agenda kunnen m alvast bestellen – dan ben je in elk geval op tijd. De oplage is dit keer ongeveer 250. Klik m hier! grafischewerkplaatsamsterdam.nl/blog_gwa/typografische-agenda/

Hoop te horen!

 • IMG_0541

  IMG_0541

 • IMG_1028

  IMG_1028

2 gedachten over “Typografische Agenda 2022! Gezocht: 60 pts Rockwell of Atlas cijfers”

 1. Joure ver van Amsterdam? Dat zal toch niet? Maar wat een fijn aanbod. Ik doe nog even een rondje hier in de stad, als dat niet lukt kom ik bij je terug! Dank alvast, Corine

  Beantwoorden
 2. Ik weet niet of Joure ver van Amsterdam is, maar ik wil best enkele cijfers van de 60 pnts Atlas vet uitlenen. Van elk cijfer heb ik er drie.

  Beantwoorden

Plaats een reactie