Vraag & aanbod

Prijs: € 5/stuk

Ophalen in: Koeistraat 14, 9971 Lembeke, België

(Kan worden opgehaald of per post worden verstuurd)


zeefdrukatelier karolien b
Contactpersoon: karolien boucquaert
karolienboucquaert@hotmail.com
0032489864593

22 november 2022

Zeefdrukkaarten & gedrukt gedicht

In 2015 was de Vlaamse Marianne Ivens getuige van het zware menselijke leed ten gevolge van de aardbeving in Nepal, zij heeft zich het lot aangetrokken van de vele weeskinderen en heeft een weeshuis gebouwd en ondersteunt dit, zo een initiatief vraagt ook een levenslang engagement. Omdat Marianne een goede vriendin is heb ik van in het begin van dit project besloten om elk jaar kaarten te zeefdrukken gebaseerd om tekeningen en schilderijtjes die ze maakt van taferelen en personen in Nepal. Deze kaarten sponsor en doneer ik ten voordele van het goede doel. Verkrijgbaar op beige, crème, bruin en goudkleurig (2 soorten) papier.

Dit jaar heeft margedrukker Karel Garenstroom van het Historisch Druckerytje Middelburg, ook zijn schouders onder dit project gezet en heeft hij 2 gedichten prachtig vormgegeven, gedrukt en ook gedoneerd voor het goede doel.

Graag bieden wij deze kaarten + omslag aan voor de prijs van 5 euro/stuk excl. verzendingskosten. De volledige opbrengst van deze kaarten gaat naar de VZW Rasuwa.
Meer info via mail ivm de verzendingskosten, kan ook opgehaald worden in Lembeke, België.

Er zijn ook nog pakketjes à 20 euro te verkrijgen, zie bericht van zondag jongstleden.

Plaats een reactie