Vraag & aanbod

Letterhoogte: Belgische hoogte

Prijs: € 250

Ophalen in: Mariakerke-Gent

(Moet worden opgehaald)


Karla Steyaert
ksteyaert@hotmail.com

25 februari 2024

Zetbok van Plantin in gebruikte staat – model 2

Model 2: zetkast van 130 cm breed en 63 cm diep van Plantin, met vooraan rechts originele grote letterkasten afwisselend met grotere schuiven, bovenaan een grote uitschuifbare plank, links een gesloten kastje met 4 schuifjes.

Model 1: zetbok van 130 cm breed en 63 cm diep van Plantin, met vooraan rechts originele grote letterkasten, links heel wat vakjes, op de zijkant een kastdeurtje met 8 schuifjes (zie ander bericht).

Ivm de letterkasten: er zijn er een 30-tal met loden letters (vnl Univers, Times en Rondo), de anderen zijn leeg. De beide zetbokken kunnen dus min of meer gevuld worden met volle letterkasten indien gewenst.

De zetbokken komen uit een ex-drukkerij en staan nu jammer genoeg te bestoffen… klaar voor een tweede leven. Indien gewenst kunnen er van het tweede model 2 zetbokken aangekocht worden (er is nog één beschikbaar, maar die moet nog vrijgemaakt worden ;-).
Er is ook nog een Adana degeltje en extra drukkersmateriaal beschikbaar (zie ander bericht).

Graag bieden op 1 of beide zetbokken met of zonder letters naar keuze… Stel gerust een mooi pakket samen voor een mooie prijs!

2 gedachten over “Zetbok van Plantin in gebruikte staat – model 2”

Plaats een reactie