Uitgave aanmelden

Contribuanten van Drukwerk in de Marge kunnen hun uitgaven aankondigen en te koop aanbieden via de website.

Bestelt iemand uw uitgave, dan ontvangt u automatisch een bericht per e-mail met de gegevens van de besteller. De afhandeling van de bestelling is verder uw zaak; Drukwerk in de Marge treedt slechts op als intermediair.

Wilt u een uitgave aanmelden, vul dan het formulier hieronder in. Bij uw bericht kunt u maximaal drie afbeeldingen meesturen in jpg- of png-formaat.

Is een uitgave niet te bestellen via onze site, kruis dan het daarvoor bestemde vakje aan. Dat voorkomt dat er een bestelformulier wordt getoond.

Is een uitgave uitverkocht, geef dat dan door via redactie@drukwerkindemarge.org. Wij zorgen er dan voor dat het bestelformulier verdwijnt en dat bij uw uitgave wordt vermeld dat hij is uitverkocht.

Verplicht velden zijn gemarkeerd met een asterisk. Tekst in het veld ‘Opmerkingen’ is alleen bestemd voor de redactie, en verschijnt niet op de site.

Uitgave aanmelden

Uw gegevens

Gegevens uitgave

Kan hetzelfde zijn als de titel van de uitgave, maar dat hoeft niet
hoogte × breedte, in cm
U kunt meerdere opties kiezen.
Wilt u een uitgave wel aankondigen, maar niet te koop aanbieden via de site, klik dan het onderste vakje aan.

Afbeeldingen

Maximaal drie stuks, in jpg- of png-formaat

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB


Alleen voor de redactie, verschijnen niet op de site

 
Nadat u op de knop ‘Plaats bericht’ hebt gedrukt krijgt u een bevestiging te zien dat uw formulier is verstuurd. Ziet u die bevestiging niet, dan is er hoogstwaarschijnlijk iets misgegaan en is uw bericht niet bij de redactie aangekomen.

NB Gebruikt u een Mac met Safari als browser en krijgt u de melding dat uw bericht spam zou zijn, zet dan eerst de ‘content blockers’ uit voor deze site. Dat kan onder het menu Safari > Settings for drukwerkindemarge.org (of Safari > Instellingen voor drukwerkindemarge.org). Zorg ervoor dat het vakje voor ‘Enable content blockers’ (of ‘Schakel materiaalblokkeringen in’) niet is aangekruist.