Drukkers DrukGoed

DrukGoed

DrukGoed & paardekooper display is een drukkerij/kartonnagebedrijf uit Amsterdam die voor u de mooiste producten wil vervaardigen. wij genieten van de look en feel van papier en karton en de mooie producten die hieruit vervaardigd kunnen worden.

DrukGoed & paardekooper display een kleine drukkerij welke gespecialiceerd is in kartonnage. We zijn gestationeerd in Amsterdam en goed te bereiken. We produceren veel mooie complete huisstijlen. Daarnaast ligt onze uitdaging in het verwerken van drukwerk tot complete producten zoals ringbanden, displays, mappen, mailingdoosjes, showcards, spellen en noem maar op. Wij drukken in offset, digitaal, foliedruk maar verwerken ook zeefdrukwerk. Uiteraard werken wij ook veel voor collega drukkerijen die uiteraard hun eigen drukwerk kunnen aanleveren. Wij helpen graag met het aanleveren van stansmestekeningen en indelingsvellen.

DrukGoed & paardekooper display denkt mee met de vorming van uw product. Modellen maken wij in huis, leveren stansmestekeningen aan zodat de ontwerper snel en goed aan de slag kan.

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.