Drukkers Grafisch Werkcentrum Amsterdam
Grafisch Werkcentrum Amsterdam
Molukkenstraat 200 - P1
1098 TW Amsterdam
020-4651841
www.grafischwerkcentrumamsterdam.nl

Grafisch Werkcentrum Amsterdam

Het GWA zet zich in voor het behoud van grafisch erfgoed. In de praktijk betekent dit, dat kunstenaars, geïnteresseerden en jongeren de ruimte krijgen om gebruik te maken van unieke faciliteiten voor grafische technieken. De stichting is in het bezit van een aantal oude hoog- en diepdrukpersen, een Heidelbergpers, en alle verdere benodigdheden om afdrukken te maken. De laden liggen vol met loden en houten letters, materialen om mee te boekbinden en er is een uitgebreide bibliotheek aan naslagwerken en bijzondere uitgaven. Bovendien heeft het GWA gekwalificeerde vakdocenten in huis, met de expertise om elk van de verschillende werkzaamheden te begeleiden.

Voor particulier drukwerk onder begeleiding, vrije atelierruimte, cursussen op grafisch gebied, schoolprojecten en bedrijfsuitjes: neem contact met ons op voor een advies op maat.

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.