Nanda Jansen of Lorkeers
Het Metsellokaal bij De Oude Ambachtsschool, Mimosastraat 1 C
8013 SB Zwolle
06 25 32 02 06
nanda@hetgrafischambacht.nl
www.hetgrafischambacht.nl

Persen en andere apparatuur

Het Grafisch Ambacht

Het Grafisch Ambacht is een ontwerpstudio en grafische werkplaats, opgericht door Nanda Jansen of Lorkeers. Nanda is een grafisch ontwerper en conceptdenker met een voorliefde voor oude ambachtelijke druktechnieken, zoals zeefdrukken.

Het Grafisch Ambacht is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van huisstijlen, folders, brochures en magazines, concepten voor evenementen, posters, geboortekaartjes en ander familiedrukwerk en t-shirt ontwerp.

Van totale communicatie vraagstukken tot ontwerp en uitwerking van iets persoonlijks als geboortekaartjes. De rode draad in deze aanpak is dat we altijd op zoek gaat naar de kern van het vraagstuk; welk verhaal wil je vertellen en aan wie? Deze kern vatten we in een thema, verhaal of metafoor; het concept! Vanuit het concept worden alle middelen vorm gegeven, om het verhaal op de juiste manier over te brengen op de doelgroep. De liefde voor materiaal, techniek en ambacht spelen een belangrijke rol in de uitvoering en realisatie. Of dit nu in de eigen werkplaats van het Grafisch Ambacht gebeurt of wordt uitbesteed.