Sanne en Sjors van Steijn
Rozenkwartsstraat 19
2332 GL Leiden
0621833433
info@dekaartjeswinkel.nl
www.dekaartjeswinkel.nl

Persen en andere apparatuur

De Kaartjeswinkel

kaartjeswinkel-2

Wij zijn Sanne en Sjors, broer en zus. Beide zijn wij grafisch ontwerpers afgestudeerd aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten in Den Haag met veel liefde voor typografie en ambachtelijk letterpress drukwerk (boekdruk).

Wij ontwerpen en drukken geboortekaartjes, trouwkaarten voor consumenten. Maar ook maken wij voor de zakelijke markt visitekaartjes, uitnodigingen voor personeelsfeesten, voor evenementen etc.

Aangestoken door het letterpress virus, begonnen wij klein op een Adana degel. Wij wilden meer en groter. Een trapdegel stond op ons verlanglijstje, maar, ineens liepen wij tegen een Heidelberg Degel pers aan… Wat een machine. Eén telefoontje, een afspraak en we waren verkocht.

Wij zijn nu dan ook de trotse eigenaren van een Heidelberg Degel. Wij hebben een studio in het centrum van Leiden en een werkplaats in Almelo waar onze pers staat en Sjors zich creatief uitleeft.

Mensen kunnen altijd even bellen voor een afspraak om langs te komen, of dat nu in Leiden is of Almelo, geen probleem. Doordat we in het westen en in het oosten van Nederland vertegenwoordigd zijn, zijn wij voor mensen uit het gehele land goed bereikbaar.

En willen jullie een keer de geur van inkt komen opsnuiven, bel gerust voor een afspraak!

kaartjeswinkel-1