Bericht in de agenda plaatsen

Beste makers,
Hopelijk zijn jullie gezond en blijven jullie dat. Naar aanleiding van de laatste persconferentie in verband met Corona, maakte ik een alternatief programma voor de zomermaanden. Een soort van ‘op vakantie in eigen land’, verenigd met ‘het plezier van het zelf maken op ambachtelijke wijze’. Hoe graag willen we weer even op iets geheel anders focussen!
Omdat ik het geluk heb over een grote werkruimte te beschikken en het maximaal aantal deelnemers aan cursus en workshop 4 – i.p.v. 6 – is, kan ik garanderen dat we fijn en veilig kunnen werken. Op 1,5 meter afstand, ieder werkt op/met een eigen pers/inktrollers/materiaal. Gespreid betalen van het cursusgeld is mogelijk na overleg!

Portret Weekend – zaterdag 1 en zondag 2 augustus, van 10 tot 17 uur.
Aan het werk met ALLE kneepjes van het vak! Maak een portret/portretten van geliefde(n), vriend(in), familielid, dier…Als je wilt bewerk ik maximaal 3 van jou aan mij toegestuurde foto’s, zodat je direct kunt beginnen. Je kunt ook zelf uitgeprint beeldmateriaal meenemen (beeldformaat maximaal 20×25 cm), of aan het werk op basis van eigen tekeningen.
Kosten zijn inclusief materiaal/koffie/thee/koek.
Parkeren op zondag is gratis op het KNSMeiland.