Nieuwsbericht plaatsen

Lang gekoesterde wens uitgekomen: een [typo]grafische agenda voor 2021, geheel gedrukt in hoogdruk! Acht katernen vol lood, hout, clich├ęs en grafiek, gedrukt op de iconische Johannisberger Stop-cilinder door de ‘jongdrukkers’ van het eerste Meester Zoekt Gezel-traject van GWA Grafische Werkplaats Amsterdam.

De gezellen leerden niet alleen alles over het zetten met lood en hout, maar ook over het proces van het maken van een boekwerk met meerdere katernen. Over collationeerblokjes, vouwwijzen, en over hoe de fouten die je maakt tegen of juist voor je kunnen werken. De agenda is vanaf deze week te koop, en zal vanaf eind november geleverd worden. De prijs zoals we die eerder in de Nieuwsbrief van DidM aankondigden bleek een naieve, die is inmiddels tot op redelijke hoogte opgetrokken. Maar nog altijd profiteren contribuanten van DidM van een korting van maar liefst 20%! Wacht niet te lang, er zijn slechts 75 exemplaren voor de verkoop.

Hoe schaf je m aan?

Ben je contribuant, mail ons dan met ‘Ja ik wil een agenda’ en je ontvangt de kortingscode.
Ben je geen contribuant? Word dat dan snel! Of bestel de agenda gewoon via deze link https://www.grafischwerkcentrumamsterdam.nl/posters/

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Dat kan het beste via https://mailchi.mp/15474428f979/blijfopdehoogte