Agenda

Info

29 september – 1 oktober 2023

Locatie

HOK Gallery, Editions and Zines
Westeinde 61
2512 GV Den Haag

Meer informatie
www.hokgallery.com

Organisator

HOK Gallery
info@hokgallery.com

15 september 2023

RUW! #6 Spleen – tentoonstelling, presentatie en veiling

RUW! is een onregelmatig verschijnend kunstenaarsmagazine, opgericht door Hans Könings in 2014 in Berlijn, waar dit jaar het 10e nummer gaat verschijnen, en voortgezet in 2018 in Den Haag als Nederlandse editie.

Op vrijdag 29 september, 19 uur (tijdens Hoogtij) verschijnt de 6e NL uitgave tijdens een feestelijke opening in HOK.
RUW! is samengesteld uit bijdragen van ca. 15 kunstenaars die ieder 50 pagina’s op A4-formaat drukken, tekenen, schilderen of fotograferen. De pagina’s worden met 3 nietjes aan elkaar bevestigd met een omslag er omheen in een oplage van 50. Te koop voor 50 euro!
Kunst Met Een Nietje!

Gewoontegetrouw wordt de presentatie begeleid door een 3-daagse tentoonstelling met werk van de deelnemende kunstenaars.
Dit keer is ervoor gekozen om in de week die aan de presentatie voorafgaat met alle kunstenaars in de galerie te werken aan één wandvullend werk op papier. Getekend, geschilderd, gedrukt: kortom alles wat op papier past.
Dit werk zal op zondag 1 oktober, 15 uur via een veiling worden verkocht! Veilingmeester is Geert Schriever, connaisseur.

Wees er snel bij en sla je slag!

Deelnemers:
André Smits, Angeline Dekker, Dana LaMonda, Coos Dieters, Thom Vink, Jessy Rahman, Pietertje van Splunter, Lula Valletta, Pim Piët, Leo Jinssen, Eva Schwab, Marian Wijnvoord, Leonor Faber-Jonker, Kees Koomen, Jakob Kirchheim, Monika Dahlberg, Lucius Pax, Elsje Heuff en Hans Könings

De galerie is geopend op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober van 13:00 tot 17:00 uur

Plaats een reactie