Voetpad 69
8483 JR Scherpenzeel (Fr)
(0561) 481223 / 06 291541
hallo@titi.nl
www.titi.nl

Titi Zaadnoordijk

Titi-aan-het-werk-foto-Annemieke-Mintjes

Titi Zaadnoordijk hield als kind al van tekenen en schilderen. Ze maakte haar eerste linoleumdruk toen ze 13 was: een appeltje in 3 kleuren. Eigenlijk wilde ze leren schilderen, maar op de kunstacademie kwam ze er achter hoe leuk grafiek is, dus daar is ze toen mee doorgegaan. En van het drukken kwamen de boeken en zo werd Titi, naast kunstenaar, ook nog dichter. En van het dichten kwam het voordragen, en zo werd ze, naast kunstenaar en dichter, ook nog performer.

Titi maakt o.a. tekeningen, lino’s, bronzen beeldjes, ansichten, houten beesten en boeken.
De mens is vaak haar onderwerp maar ook maakt Titi honden, vissen en zeemeerminnen. Haar werk is altijd figuratief. Ze gebruikt duidelijke vormen en heldere kleuren. Eenvoud is een sleutelwoord. Met franjes.

Titi’s kunst is te koop en te huur, ze maakt werk in opdracht, ze geeft workshops poëzie en je kunt haar inhuren voor een poëzieperformance of met haar liefdesgedichten-fluister-act.

Titi voelt zich thuis op het podium en is bekend om haar expressieve performance. In haar werk bezit Titi Zaadnoordijk een groot vermogen tot relativering. Humor zit door de grootste ellende heen gevlochten. Waarschijnlijk is dit de reden dat haar werk veel mensen vrolijk stemt.

Wil je komen kijken? Titi’s atelier is het hele jaar open. Je bent van harte welkom.

mijn tijd gaat snel
mijn wandel traag
soms vind ik een antwoord
maar vaker een vraag

Uitgaven van Titi Zaadnoordijk