Techniek Nieuwe inktslinger voor Korrex Hannover gevonden

Techniek

Jan Klerken
j.klerken@gmail.com

13 maart 2017

Nieuwe inktslinger voor Korrex Hannover gevonden

Enige tijd terug vroeg ik hier om een handslinger voor het inktwerk van de Korrex Hannover/Berlin. Hans van Eijk reageerde en zijn slinger mocht ik lenen om die na te maken. Na wat speurwerk op het internet kwam ik erachter dat deze slinger zelfs een DIN-nummer heeft: DIN 468. Hij wordt nog gemaakt en kan besteld worden bij www.kippcom.nl.

Het bestelnummer is K 0684.208×10, waarbij de maat van het inwendige vierkante gat 10 mm is en het handvat draaibaar. De firma levert alleen aan bedrijven met een btw-nummer die zijn ingeschreven bij de kvk. De bovenste foto is de slinger van Hans en de onderste foto mijn splinternieuwe slinger.

1
Reacties

avatar
thomasgravemaker

Fijn bericht! Zullen we meteen opnemen in de lijst van leveranciers…

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.