Arnon Grunberg
De beloofde Stad
Lojen Deur Pers, 2014
Formaat: 32,4 x 15 cm
Aantal pagina’s: 14
Oplage: 80 exemplaren
€ 50

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave De beloofde Stad (€ 50) bij Lojen Deur Pers. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Lojen Deur Pers (bubbkuyper@ziggo.nl).

Arnon Grunberg: De Beloofde Stad

De-beloofde-stad

Op 4 april 2009 publiceerde Arnon Grunberg in de Volkskrant een ode aan zijn woonplaats, de stad New York, onder de titel De beloofde stad. De tekst is nu voor het eerst door de Lojen Deur Pers in afzonderlijke vorm uitgegeven.

Paul van der Steen (o.a. bekend van zijn tekeningen in NRC Handelsblad en Het Parool) maakte een pagina-groot frontispice.

De oplage bedraagt tachtig genummerde exemplaren in typografisch papieren omslag, de tekst is gezet uit de Magere Nobel. Alle exemplaren zijn gesigneerd door de auteur. De Arabisch genummerde exemplaren 41-80 kosten € 50.

bubb-K_-Arnon-Grunberg-boekje-aug-2014-28 bubb-K_-Arnon-Grunberg-boekje-aug-2014-40

Het boek is uitsluitend te bestellen via de webwinkel van de Hof van Jan.

1 gedachte over “Arnon Grunberg: De Beloofde Stad”

  1. Beste redactie,

    Het boekje De beloofde stad van Arnon Grunberg heb ik net gekocht. Helaas is het rode draad dat het boekje bindt los en kan ik niet meer knopen. Graag zou ik zo’n stukje rode draad willen ontvangen om het boekje weer te herstellen. Kunnen jullie me zo’n stukje opsturen??
    Mvg

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Meer uitgaven van