Bob Polak
De Encyclopedie van Joods Bergen (N.-H.)
Stichting Polak & Van der Kamp, 2023
Formaat: 20 × 12,5 cm
Aantal pagina’s: 48
Oplage: 125 exemplaren
ISBN 9789083020044
€ 15,- (+ € 3,50 verzendkosten NL)

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave De Encyclopedie van Joods Bergen (N.-H.) (€ 15,- (+ € 3,50 verzendkosten NL)) bij Stichting Polak & Van der Kamp. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Stichting Polak & Van der Kamp (bpolak@xs4all.nl).

Bob Polak – De Encyclopedie van Joods Bergen (N.-H.)

In 2012 verhuisde schrijver-publicist Bob Polak van Amsterdam naar Bergen (N.-H.). Hem viel al direct op dat er weinig belangstelling in het kunstenaarsdorp was voor het naoorlogse Joodse leven. En dat terwijl Debby Petter er woont en Thijs Chanowski er heeft gewerkt!
Het leek in Bergen alleen maar te gaan om Stolpersteine en Shoah. Daar moest maar eens verandering in komen en daar is deze nuttige, gebruiksvriendelijke en handzame Encyclopedie het eerste resultaat van. Er zijn korte en lange lemma’s, er zijn grappige lemma’s en er zijn serieuze.
Al bij al is deze Encyclopedie de encyclopedie die Nederland verdient. Eindelijk is er de Encyclopedie waar Nederland al zo lang op heeft gewacht!

Plaats een reactie

Meer uitgaven van Stichting Polak & Van der Kamp