Mooi Marginaal 2012-2017. De mooiste Nederlandse en Vlaamse bibliofiele en marginale uitgaven
Stichting Laurens Janszoon Coster, 2018
Formaat: 22,5 × 14 cm
Aantal pagina’s: 128
Oplage: 1.000 exemplaren
ISBN 978-90-78231-07-3
€ 10,00 inclusief verzendkosten binnen Nederland

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Mooi Marginaal 2012-2017. De mooiste Nederlandse en Vlaamse bibliofiele en marginale uitgaven (€ 10,00 inclusief verzendkosten binnen Nederland) bij Stichting Laurens Janszoon Coster. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Stichting Laurens Janszoon Coster (info@mooimarginaal.org).

Catalogus Mooi Marginaal 6

De catalogus van de zesde editie van Mooi Marginaal bevat afbeeldingen en beschrijvingen van de 53 mooiste Nederlandse en Vlaamse bibliofiele en marginale uitgaven geproduceerd in de periode 2012-2017 welke geselecteerd zijn door een (uiteraard) ervaren en deskundige jury.
Tevens bevat het een voorwoord van Adriaan van der Weel met een antwoord (?) op de vraag ‘wat is marginaal drukwerk?’.

Voor het omslag en de schutbladen van deze gebonden versie zijn diverse papiersoorten en kleuren gebruikt zodat vrijwel elk exemplaar uniek is.

De catalogus maakt deel uit van de rondreizende tentoonstelling van de uitverkozen werken (te zien in o.a. Amsterdam, Haarlem, Gouda, Den Haag, Groningen, Maastricht en Leiden) en is voor € 5,00 verkrijgbaar bij de verschillende tentoonstellingslocaties, boekhandel Minotaurus of via www.mooimarginaal.org voor € 10,00 inclusief verzending binnen Nederland.

Let wel: deelnemers aan Mooi Marginaal krijgen de catalogus gratis toegestuurd, net als contribuanten van Drukwerk in de Marge (samen met de januari-Nieuwsbrief).

Plaats een reactie