INGWITZ
Conserven
Uitgeverij Tungsten, 2014
Formaat: 21 × 16,5 cm
Aantal pagina’s: 20
Oplage: 126 exemplaren
€ 24,50

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Conserven (€ 24,50) bij Uitgeverij Tungsten. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Uitgeverij Tungsten (tungstenpress@gmail.com).

Conserven

ingwitz-duo

Met dubbel genoegen presenteert Uitgeverij Tungsten Conserven, een bundel gedichten geschreven door INGWITZ, Ellen Deckwitz en Ingmar Heytze in poëtieke versmelting.

Dichters Ellen Deckwitz en Ingmar Heytze bundelen sinds de zomer van 2013 hun krachten als INGWITZ. Wanneer ze samen schrijven, smelten hun stemmen samen tot één nieuw, uniek geluid. De tweewekelijkse INGWITZ-schrijfsessie in een verborgen atelier in de Utrechtse binnenstad levert standaard enkele nieuwe gedichten op. Zo groeit er een manuscript voor een nu al legendarisch poëziedebuut.

Conserven, waarlijk een primeur hiervan, is gedrukt in de Avenir in een oplage van 126 gesigneerde exemplaren, waarvan 100 genummerd op Zerkall en Lana en 26 geletterd op Zerkall en Hahnemühle. Een geletterd exemplaar vraagt 37,50 en een genummerd exemplaar vraagt 24,50 euro.

Plaats een reactie

Meer uitgaven van