Marleen Castelein
Wacht hier
Marleen Castelein, 2021
Formaat: 20 × 30 cm
Aantal pagina’s: 4
Oplage: 50 exemplaren, genummerd & gesigneerd exemplaren
€ 50,- excl. verzending

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Wacht hier (€ 50,- excl. verzending) bij Marleen Castelein. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Marleen Castelein (mcrt@dds.nl).

Gedichtenreeks in map

Marleen maakt gedichten voor wachtruimtes, muurgedichten, poëzie-opstellingen voor binnen- en buitenruimtes, maar ook dichtwerk op ansichtkaartformaat, om te versturen.

Oorspronkelijk bedoeld voor wachtruimtes en gedrukt op posterformaat, maar nu als serie ondergebracht in een map van handzaam formaat, klaar om in te lijsten: drie gedichten rondom het thema ‘wachten’.

De map is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (taupe, teal en dieprood). Het papier gebruikt voor het omslag komt van Fedrigoni (285 grs. Woodstock en 290 grs. Sirio) en het binnenwerk is gezet in een 16 punts Garamond en gedrukt op 250 grs. Arena Natural Smooth. Alles werd gezet en gedrukt in de werkplaats van Thomas Gravemaker in Amsterdam.

Ik zit aan tafel en wacht.
Dat geeft niet,
ik wacht wel vaker.
Op inzicht,
het ideale licht,
tot alles zijn plaats heeft.
Tot een ons, ook.
[…]

Plaats een reactie

Meer uitgaven van marleencastelein.nl