Uitgaven Lees of draag dit ‘gorgelrijm’ voor
Hans Muiderman
De Roetekavloemsamiep
x-editions, 2017
Formaat: 21 x 16 cm
Aantal pagina’s: 32
Oplage: 1000 exemplaren
€ 4,95

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave De Roetekavloemsamiep (€ 4,95) bij x-editions. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij x-editions (erik@erikcox.nl).

Lees of draag dit ‘gorgelrijm’ voor

Op het raakvlak van taal, beeld en klank maakten Cox en Muiderman een ‘gorgelrijm’. Een genre dat zowel het kind als de volwassene aanspreekt.

‘De Roetekavloemsamiep is een exclusief iets voor jong en oud. Een bijzonder boekje en dankzij de originele vormgeving komen de taalslippertjes heel goed uit de verf.’ – Andre Oyen, recensent

Gedrukt in 3 kleuren fluor plus zwart, handgenummerd

Bindwijze: nietjes in 2 kleuren

Op YouTube leest Hans Muiderman ‘De Roetekavloemsamiep’ voor. Ook is daar een video te zien van de informele boekpresentatie van zaterdag 4 november 2017 met de korte optredens geïnspireerd op ’de Roeteka‘ van Lieuwe de Jong (componeert de Roeteka tot zinggedicht), Dirk Monsma (leest Kurt Schwitters), Margreet Schuemie (zingt de Roeteka), Roland Kuit (onderzoekt de klanken van de Vloemsamiep) en Clown Tika (Astrid W-Tring). Trefwoorden: muiderman cox

Reacties

avatar

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.