Sam Drukker – Schedels
Kalamos Pers / Drukkerij Òl Raait, 2017
Formaat: 25 x 25 cm
Aantal pagina’s: 16
Oplage: 100 exemplaren
€ 50 (verzendkosten € 6,95)

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Sam Drukker – Schedels (€ 50 (verzendkosten € 6,95)) bij Kalamos Pers / Drukkerij Òl Raait. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Kalamos Pers / Drukkerij Òl Raait (kalamospers@ziggo.nl).

niet de tijd gaat voorbij, maar jij, en ik (uit ‘Tijd’ van Rutger Kopland)

Sam Drukker maakte in 2017 schilderijen, tekeningen en een litho van de schedel van een jonge vrouw uit het midden van de 19de eeuw, hem ter beschikking gesteld door Museum Vrolik te Amsterdam.

De afbeeldingen voor deze uitgave zijn gelithografeerd en op 200-grams aquarelpapier en 215-grams Freelife Vellum White gedrukt door Nederlof te Cruquius.

Naast de afbeeldingen zijn gedichten afgedrukt van Robert Anker, C.O. Jellema, Rutger Kopland, K. Michel, Willem van Toorn en Marjoleine de Vos. De tekst is met de hand gezet en gedrukt uit de 14-punts Gill door de Kalamos Pers te Huizinge.

De los bijgevoegde genummerde en gesigneerde litho is gedrukt op 225-grams Simili Japon door Steendrukkerij Aad Hekker te Amsterdam.

2 gedachten over “niet de tijd gaat voorbij, maar jij, en ik (uit ‘Tijd’ van Rutger Kopland)”

    • In de linkerkolom staat een rode knop met “Bestel uitgave”. Dat lijkt me een voor de hand liggende manier om erachter te komen…

Plaats een reactie

Meer uitgaven van