Uitgaven Nieuwe uitgave van De Hanzepersen
Druk bij Deventer
De Hanzepersen, 2018
Formaat: 23 × 16 cm
Aantal pagina’s: 60
Oplage: 40 exemplaren
€ 44

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Druk bij Deventer (€ 44) bij De Hanzepersen. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij De Hanzepersen (hanzepersen@kpnmail.nl).

Nieuwe uitgave van De Hanzepersen

Negen ambachtelijke drukkers langs en rondom de IJssel hebben zich verenigd in het collectief De Hanzepersen. Voor het project “Deventer 1250 jaar’ heeft elke drukker een gedicht of een tekst gezocht over Deventer, Hanze of de IJssel. Met handpersen, loden letter, clichés en ornamenten heeft iedere drukker een katern gedrukt. De katernen zijn met de hand gebonden tot de uitgave Druk bij Deventer. Een kleurrijk drukwerk, een drukwerk om te kijken, te ruiken en te vouwen en te voelen.

Voor de verkoop zijn slechts 40 exemplaren beschikbaar. De besteller krijgt per kerende mail een bericht of een exemplaar beschikbaar is.

Een reactie plaatsen

Meer uitgaven van De Hanzepersen 

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.