S. Carmiggelt & Annie M.G. Schmidt
S. Carmiggelt, Een echte Annie Schmidt op je verjaardag. Simon Carmiggelt 65 jaar.
Carmiggeltvrienden, 2024
Formaat: 15 × 15 cm
Aantal pagina’s: 20
Oplage: 60 exemplaren
€ 8,50 (+ porto)

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave S. Carmiggelt, Een echte Annie Schmidt op je verjaardag. Simon Carmiggelt 65 jaar. (€ 8,50 (+ porto)) bij Carmiggeltvrienden. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Carmiggeltvrienden (braaf47@xs4all.nl).

S. Carmiggelt, Een echte Annie Schmidt op je verjaardag. Simon Carmiggelt 65 jaar.

Uitgave t.g.v. de Annie M.G. Schmidt-week van 15 t/m 24 mei 2024. De uitgave bevat de volledige tekst van het televisie-interview dat Koos Postema met de jarige Simon Carmiggelt hield in 1978. Tijdens de uitzending werd op een apart scherm een brief van Annie M.G. Schmidt getoond waarin ze op haar geheel eigen wijze Simon Carmiggelt feliciteert. Deze brief is ook opgenomen in het boekje. Verder nog een bijdrage van Annie M.G. Schmidt over de lezingentijd met Simon Carmiggelt. Deze bijdrage werd eerder gepubliceerd in Vrij Nederland van 11 juni 1988.

1 gedachte over “S. Carmiggelt, Een echte Annie Schmidt op je verjaardag. Simon Carmiggelt 65 jaar.”

  1. En dan ook nog DE HAAN MAAND 1-30 juni 2024 met een veelzijdig programma. De schrijver Jacob Israël de Haan (1881-1924) leidde vele levens maar vond een eeuw geleden een vroege gewelddadige dood in Palestina. Was Nederlands eerste militante homo-activist, werd Nederlands grootste omstreden joodse dichter en stierf in Palestina in het verzet tegen het zionistische project. Ter gelegenheid van zijn honderdste sterfjaar verschijnt in juni 2024 een kunstenaarsboekje in kleine oplage met lees-, kijk- en luistergoed van auteur Mattias Duyves, componist Ron Mesland en visuele verzorging van Mark Schalken.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Meer uitgaven van Carmiggeltvrienden