Loes Vork
Uitgelezen
Uitgeverij Het Verschil, 2019
Formaat: 21 × 21 cm
Aantal pagina’s: 132
Oplage: 1000 exemplaren
ISBN 9789083020112
€ 32,50

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Uitgelezen (€ 32,50) bij Uitgeverij Het Verschil. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Uitgeverij Het Verschil (loes@vorkcommunicatie.nl).

Uitgelezen

Uitgelezen
Boekselen: verander een boek in je eigen creatieve speeltuin

Boekselen is creatief werken in en met oude boeken. Iedereen kan het!
Dit boek beschrijft stap voor stap hoe je een uitgelezen boek verandert in je eigen creatieve speeltuin, ook als je niet creatief bent. Boekselen is spelen, maar ook ontspannen en naar jezelf kijken. Het is heerlijk om allerlei technieken te gebruiken in een afgedankte oude roman, helemaal voor jezelf. Het hoeft niks te worden, alles is goed.
Pas op, het boekselvirus is aanstekelijk…

Over de auteur
Loes Vork (1969) is neerlandica en woont en werkt in Gouda. Creativiteit, aandacht en verbinding lopen als een rode draad door haar werk als communicatiestrateeg en social media trainer. Maar zeker ook door haar uit de hand gelopen hobby’s zoals boekselen, journalen, stempels maken en tekenen. Ze houdt het graag nuchter, praktisch en vrolijk. En ze is gek op boeken!

6 gedachten over “Uitgelezen”

    • Dag Christine, ik heb je bestelling eerder niet doorgekregen. Vandaag kreeg ik wel een andere bestelling via deze site, dus inmiddels werkt het wel. Maar is jouw bestelling nog relevant? Dan maak ik het uiteraard alsnog in orde!
      Hartelijke groet,
      Loes Vork

Plaats een reactie

Meer uitgaven van Uitgeverij Het Verschil