Merel Slootheer
Voor ik het vergeet...
Precious Matters, 2023
Formaat: 35 × 50 cm
Aantal pagina’s: 1
Oplage: 30 exemplaren
€ 35

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Voor ik het vergeet... (€ 35) bij Precious Matters. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Precious Matters (merel@preciousmatters.com).

Voor ik het vergeet…

Alles ontstaat op deze plek,
maar het raakt hier ook weer weg.

Mijn brein is een brij, mijn schrijven stenografisch. Poëtisch misschien, of is dat wensdenken? Worden woorden dan toch echt overschat, of is dat mijn brei-brijn aan het woord?

Voor ik het vergeet… ontspon uit een vergeefse poging om gedachten rustig op een rijtje te krijgen. Poëtische overpeinzingen, woordverzinsels en flarden van reflectie volgen de organische kronkelpaden van het brein.

Voor ik het vergeet… is een project van Merel Slootheer gerealiseerd in samenwerking met Tekst in Druk. De posters zijn in twee kleuren gedrukt op een Hauer Record proefpers.

Drukwerk door: Tekst in Druk
Gedrukt op een: Hauer Record proefpers
Papier: Bio Top 200 grs.
Font: Georgia Bold – Matthew Carter
Illustratie: Channarong Pherngjanda

Wat blijft er over van mij als
jij niet meer weet wie ik ben?

10 gedachten over “Voor ik het vergeet…”

    • Als je een e-mail stuurt naar Tekst in Druk, ook met contact informatie en naam, dan kunnen we eventueel bekijken wat je precies bedoeld. Vriendelijke groetjes, Merel

    • Dankjewel Bernadette, héél leuk om te lezen! Ik ben net weer begonnen met het drukken en verspreiden van herfstbladeren. 🙂 Vriendelijke groetjes, Merel

Plaats een reactie

Meer uitgaven van Precious Matters