Vraag & aanbod

Prijs: € 500

Ophalen in: Geersdijk (Noord-Beveland)

(Moet worden opgehaald)

Dit item is verkocht.


C. de Vos
chrdvos@gmail.com

12 februari 2021

Etspers te koop

Wegens ziekte te koop: etspers op onderstel met verwarmingsplaat, vilt en kunststofplaat. Gekocht bij de firma Harolds in Rotterdam (HPV 60).
Weinig gebruikt en in prima staat.

De maat van het onderstel is 70 × 85 cm en het onderstel is 91 cm hoog (totale hoogte incl oa de rol is 133 cm).
Het wiel is 105 cm doorsnee en kan eraf. Het vilt is 60 × 100 cm. De verwarmingsplaat is 35 x 50 cm (110 graden C).

De etspers staat op de begane grond en ik doe er inkten bij en platen en naalden.

19 gedachten over “Etspers te koop”

 1. De pers is verkocht en kon gisteren eindelijk naar België. Door de beprekende maatregelen vanwege corona heeft het allemaal lang geduurd voor die klaatste stap in de verkoop kon worden gezet. Allemaal succes met het vinden van een goede pers!
  Groetjes,
  Christina

  Beantwoorden
 2. Dag Christina,

  Ik zie voorgaand berichtjes dat u hem bijna zeker verkocht heeft, maar deze zijn alweer van een poosje geleden. Is deze koop doorgegaan?
  Zoniet, dan ben ik namelijk erg geïnteresseerd!

  Vriendelijke groet

  Beantwoorden
  • Beste Kim,
   De etspers is inderdaad verkocht alleen kan hij door de coronamaatregelen nog niet worden opgehaald (de bestemming is België). Tot de pers echt de deur uit is en dus definitief verkocht, laat ik hem hier nog in de aanbieding staan. Hartelijke groeten, Christina

  • Ha Francien,
   ik heb de pers verkocht aan een kunstenaar uit Beligë maar door de lockdown staat ie nog bij mij. Ik haal deze advertentie pas weg als de etspers bij mij weg is maar 99.9% zeker is ie niet meer van mij.
   Hartelijke groeten, Christina

  • Ha Isabelle,
   De pers is (zo goed als) verkocht: hij moet alleen nog worden opgehaald. Dat is vanuit België dus door de corona duurt het nog een paar weken voordat het echt helemaal definitief is.
   Groetjes
   Christina

  • Dear Trace, At the moment I am close to selling the press. Aand by the way: it is for etchings and not for stones. Should the press be available again (and you also be interested in a press to make etchings) then I will let you know. Christina

  • Dear Trace,

   If you look for a lithographic press instead of an etching press, please contact me.

   Martijn M. M. Griffioen

  • Dat is prima. Of hij in een Berlingo past weet ik niet. Het wiel kan er af dus dat scheelt en de kunststofplaat kan eruit. Neem je zelf het gereedschap mee om het wiel los te schroeven? Ik kan even een foto maken van hoe het vast zit. De hoogte van de pers is dus 133 cm en de breedte 78 cm incl de rol. De lengte 85 cm. Neem je wel iemand mee om te helpen dragen want daar kan ik helaas niet bij helpen,
   Christina

Plaats een reactie