Vraag & aanbod

#ADMRL
Contactpersoon: Fynn
info@fynngrouve.be

22 april 2023

Gezocht: Handdegel

Als aanvulling op de foliedruk wil ik mij gaan verdiepen in blinddruk, typo, letterpress…. Daarom ben ik op zoek naar een handdegel om de eerste stappen hierin te zetten. Heeft iemand iets staan in werkende staat en waar hij of zij voor een correcte prijs afstand van wil doen?
Ik hoor het graag.

6 gedachten over “Gezocht: Handdegel”

 1. De in Antwerpen aangeboden nieuwe pers is een recente Chinese kopie van een Amerikaanse pers. Het is aan te raden de verkoper te vragen voor welke letterhoogte deze pers gebouwd is en of de rollenbanen te verstellen zijn zodat er eventueel ook met Belgische, Franse of Hollandse hoogte mee gewerkt kan worden. Voorts zie ik op de foto alleen een aluminium blok en geen vormraam…

  Beantwoorden
 2. Weet iemand een truck om goudfolie te drukken met een oudere trapdegel type Boston ‘Rapid’ van Hogenforst, waarvan je de druk niet kan ‘afzetten’?

  Beantwoorden
  • Ik zag je mailtje passeren, waarvoor dank. Ik zal het in detail bekijken en je dan van een antwoord voorzien.

   Groetjes,
   Fynn

 3. als je een eindje in deze rubriek naar beneden scrolt staat er een handpers te koop. Wel (behoorlijk) aan de prijs, maar misschien is er wat redelijks uit te onderhandelen

  Beantwoorden
  • Dag Gerard,

   Bedankt voor de reactie. Als je het over de nieuwe handpers had uit Antwerpen dan had ik het reeds gezien. Op zich ziet het er een zeer geschikt toestel uit en Antwerpen is op zich qua afstand zeker haalbaar, maar die prijs is voor mij op dit moment te hoog. Ik zal hen toch eens contacteren.

   Groetjes,
   Fynn

Plaats een reactie