Vraag & aanbod

Prijs: bieden vanaf € 4000

Ophalen in: Utrecht

(Moet worden opgehaald)


Felix van Dam
Felixvandam@gmail.com

13 november 2023

Te koop 2 RP3700 Riso Printers met 18 drums

Hierbij bied ik onze twee RP3700 Riso printers aan met 18 drums.

Na jarenlang trouwe dienst is het tijd voor nieuwe apparatuur. Door de hoeveelheid drums ideaal voor iemand die wil beginnen met risoprinten of voor iemand die al een RP3700 heeft en wil opschalen. De machine (foto rechts) werkt goed en heeft een PC poort. Deze hebben we zelf nooit gebruikt. De machine links heeft een netwerkpoort wat ideaal is. Wat minder ideaal is, is dat de machine een timing error heeft. Hij print nog wel maar heeft moeite met het draaien van de masters. Omdat de drum niet goed uitlijnd met een sensor geeft hij een foutmelding.
Dit is zelf te repareren maar vergt wel wat tijd en handigheid. We hebben de technische handleiding erbij.
Dit is ook de machine die we altijd gebruikt hebben en tot dit probleem eigenlijk nooit echt groot onderhoud nodig heeft gehad. Je kan deze machine oplappen of je kan hem voor onderdelen gebruiken. De 18 drums maken dit aanbod bijzonder, meestal vind je ze niet met zoveel kleuren en losse drums zijn lastig te vinden en gemiddeld zo’n 200 a 300 euro per stuk.

Het gaat om de kleuren:
– zwart 2×
– groen 2×
– federal blue
– bisque
– corn flower
– seafoam
– geel 2×
– medium blue
– rood
– fluor roze 2×
– blauw 2×
– custom paars
– fluor orange

We hebben er ook een machine voor onderdelen bij, die staat niet op de foto. Deze machine werkt niet meer en is puur te gebruiken om onderdelen af te plukken als er iets stuk gaat aan de werkende machines. Het pakket komt met een hoop extra spul, wat inkt, masters en overig toebehoren. Het zijn oude machines dus zullen af en toe wat liefde nodig hebben.

Plaats een reactie