Atelier Indrukwekkend

Achterom 94
2611 PS Delft
06-10966824
info@atelierindrukwekkend.com
www.atelierindrukwekkend.com

Atelier Indrukwekkend organiseert diverse creatieve workshops, zowel in het atelier als op locatie. Tijdens deze workshops leren we je een ambachtelijke druktechniek, onder het genot van een heerlijke high tea en natuurlijk met een flinke dosis gezelligheid!

Je werkt altijd aan jouw eigen ontwerp en gaat naar huis met jouw eigen drukwerkjes.

Atelier Indrukwekkend is een ambachtelijk grafisch atelier. Na het volgen van een workshop of cursus, of wanneer je op een andere manier ervaring hebt opgedaan, ben je welkom om zelfstandig in ons atelier aan de slag te gaan. In het atelier is voldoende ruimte om vrij te werken met verschillende druktechnieken. Hiervoor hebben we de benodigde apparatuur in huis (of eigenlijk atelier) die we beschikbaar stellen. De materialen om met je drukwerk aan de slag te kunnen gaan zijn bij ons te koop in het atelier alswel in de webwinkel.

Zowel in het winkeltje in ons atelier als in de Indrukwekkende webwinkel verkopen wij naast materialen om mee te drukken ook diverse leuke handgedrukte producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaarten, cadeautjes, posters & prenten, kleding, sieraden etc.

In Atelier Indrukwekkend valt er altijd iets te beleven of iets te zien. Aan alle muren en in alle ruimtes is er grafiek te vinden (en te kopen)!

Naast workshops voor volwassenen organiseren we ook diverse leuke evenementen voor kinderen.
Denk hierbij aan het geven van een kinderfeestje. Tijdens dit kinderfeestje kan er gedrukt worden op een tasje of shirt en wanneer we moe zijn van al het harde werk drinken we met zijn allen een lekker glas limonade!

Iedere eerste zondag van de maand organiseren we een creatieve ouder&kind middag onder de naam druktemakers. Ouders met kinderen van 7 t/m 14 zijn dan welkom om onder begeleiding een middag creatief aan de slag te gaan met ambachtelijke druktechnieken als zeefdruk, linosnijden of het maken van een droge naald ets.

En last but not least we ontwerpen en drukken in opdracht. Shirts, visitekaartjes, trouwkaarten, het ontwerpen van een complete huisstijl en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag adviseren wij je bij het zoeken naar een juiste druktechniek voor jouw opdracht.

En mochten wij de benodigde aparatuur hiervoor niet in huis hebben dan hebben wij genoeg contacten om jouw opdracht voor je uit te voeren.

Plaats een reactie