Grafisch Atelier Maarssen

Harmonieplein 2
3603 BM Maarssen
gam.secr.1978@gmail.com
www.grafischateliermaarssen.nl

Vereniging Grafisch Atelier Maarssen (GAM) is een vereniging met als doel beoefening en bevordering van de grafische- of prentkunst door middel van ambachtelijke druktechnieken in de ruimste zin des woords.

Sinds1978 is het GAM uitgegroeid tot een vereniging met een 30-tal leden waar een hoge mate van artistieke en technische kennis aanwezig is. Dit ledental is helaas gerelateerd aan de beschikbare atelierruimte

Er wordt professioneel gewerkt met als resultaat werkstukken van niveau.

Het GAM is een vereniging die in Maarssen voorziet in een aantal artistieke behoeften voor kunstliefhebbers.
Het atelier is voor de leden permanent geopend.

Er worden regelmatig workshops gegeven voor en door leden van het GAM. Hierbij komen nieuwe ontwikkelingen op het grafisch gebied aan de orde en wordt er aandacht besteed aan milieu aspecten bij de vervaardiging van grafiek.

Ook kunnen, indien er genoeg interesse voor is of op verzoek, workshops worden georganiseerd voor niet-leden.
Dit om belangstelling voor grafische kunst te bevorderen. Tot 8 personen kunnen er workshops gegeven worden in droge naald, verschillende etstechnieken, linosnede, materiaaldruk.

1 gedachte over “Grafisch Atelier Maarssen”

  1. Beste m
    Uit nieuwgierigheid wil ik graag wat vragen stellen aan jullie.
    Zelf heb ik een tijd op de koninklijke academie in Den Haag gezeten en ben daarna gaan etsen op de vrije academie. Omdat er geld op de plank moest komen, heb ik gewerkt als verpleegkundige en uiteindelijk nog 15 jaar les gegeven. Ondertussen wel altijd creatief bezig geweest. Ben nu weer een beetje met tetra druk bezig, maar heb zelf geen etspers in huis. Mijn vraag is kun je ├╝berhaupt nog lid worden en wat zijn de kosten? Hoor heel graag iets van jullie terug . Vriendelijke groet Gerda Krijgsman- van Lindenberg 06 23321467

    Beantwoorden

Plaats een reactie