Inktopus

Halvemaanstraat 131
9040 Sint-Amandsberg
Belgiƫ
+32(0)9/256 68 62
info@inktopus.be
inktopus.be

Het grafisch atelier Inktopus is een creatieve omgeving voor beeldende kunstenaars, grafici, vormgevers en andere creatievelingen. De publieke werkplaats staat bekend als een van de weinige ateliers in Vlaanderen met uitgebreide faciliteiten voor zeefdruk en textieldruk, etsen, fotopolymeer, hoogdruk, lino- en houtsnede, letterpress, alternatieve litho, …

Inktopus biedt alle mogelijkheden om zelfstandig unieke en kleinschalige grafische projecten uit te werken, van inspirerend idee tot fantastisch eindresultaat.

In het atelier wordt gewerkt met non-toxische materialen.

Je bent altijd welkom om het atelier eens te komen bekijken.

Komen werken kan enkel na afspraak (via email of telefonisch).

Het grafisch atelier Inktopus is een faciliterende werkplaats waar iedereen met voldoende kennis en ervaring van de betreffende techniek aan de slag kan gaan. Wanneer je voor het eerst komt werken, is er automatisch een introductie tot het atelier.
Als je bij Inktopus een workshop hebt gevolgd, in de techniek waarin je aan de slag gaat, dan staat dit ook gelijk aan een introductie (uitzondering workshop kennis maken zeefdruk).
Tijdens de introductie leer je onze standaard manier van werken en hoe de apparatuur te gebruiken, we maken je niet wegwijs in de druktechniek want hier dien je al ervaring mee te hebben. Je moet dus alle stappen van de techniek kennen en kunnen en nog in de laatste 6 maanden uitgevoerd hebben in het Inktopus atelier.
Er is een atelierverantwoordelijke aanwezig voor korte vragen, maar men dient zelfstandig te kunnen werken.

Plaats een reactie