Agenda

Info

22 februari – 7 april 2024

Locatie

Cultuurhuis bij Flint
Coninckstraat 58
3811WK Amersfoort

Meer informatie
www.deploegh.nl/p-en-m-2024-verkoop/

Organisator

Galerie de Ploegh
Louise de Vries Lentsch
Louise.devrieslentsch@gmail.com
0636180133

12 februari 2024

Prints & Multiples

De Ploegh | Prints &Amp; Multiples – grafiek, fotografie, objecten
22 februari t/m 7 april 2024

Maar liefst 43 kunstenaars werken dit jaar mee aan onze bekende en elk jaar terugkerende expositie Prints & Multiples. De expositie waar zowel ervaren als beginnende kunstliefhebbers en kunstkopers hun weg vinden.

Elke deelnemende kunstenaar exposeert met twee werken, waarvan één werk wordt aangeboden voor de ‘Kunst met Korting’ prijs van € 155,- en een ander werk voor de normale prijs. Of je nu een verzamelaar bent of een mooi, betaalbaar kunstwerk zoekt dat je raakt, het is beslist de moeite waard om eens rond te kijken. Dat kan eerder via de website, waar de online verkoop al op 12 februari van start gaat. De feestelijke officiële opening is op zondag 25 februari om 15:00 uur met zang van Tess van Wingerden met begeleiding op de piano door Anton Havelaar en een korte Inleiding door Louise de Vries Lentsch.

Agenda | alle dagen om 15.00 uur
Zondag 10 maart Presentatie door Stichting Harry van Kruiningen over de ‘Perforatum’ techniek. De presentatie wordt begeleid door een kleine expositie en publicaties.
Zondag 17 maart Philip Wiesman: lezing over zijn etsen begeleid door een kleine expositie.
Zondag 24 maart Roy Scholten en Martijn van der Blom: presentatie over hun werk uit 10 jaar LEGO letterpress: De ‘Hilversumse Methode’.
Zondag 7 april Finissage met loterij ( de prijs is een kunstwerk). Muzikale omlijsting door ‘BLONKHOUET’ met hun eigen dixieland en jazz sound.

Plaats een reactie