Drukkers Factotum Pers
Geert de Koning
Rijksweg 26
9792 PA Ten Post
info@geertdekoning.nl
www.geertdekoning.nl

Factotum Pers

factotum-atelier

Geert de Koning (1961) volgde na de middelbare school de studie Schilderen, Tekenen en Grafiek bij o.a. Ko Oosterkerk aan de kunstacademie te Kampen (tegenwoordig ArtEZ). Sinds 1986 (het jaar waarin hij afstudeerde) is hij vrij gevestigd als grafisch kunstenaar en houdt hij zich bezig met diverse disciplines: beeldende kunst en [typo]grafische vormgeving. Het zwaartepunt ligt de laatste jaren vooral bij de vormgeving van boeken, in opdracht van een groot aantal uitgevers.

Geert de Koning werkt in eigen studio/atelier en exposeerde vele malen. Zijn werk werd aangekocht door overheid, bedrijven en particulieren. Uitgangspunt in zijn werk is altijd een streven naar kwaliteit, zowel in vormgeving als in de keuze van de materialen en de uitvoering.

factotum-korrex-hannover

Uitgaven van Factotum Pers

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.