Techniek

maenhoudt Sylvia
sylviamaenhoudt@gmx.net

30 augustus 2022

Epson Stylus Pro 7600 verbinden met computer

Wij hebben recentelijk een Epson Stylus Pro 7600 tweedehands gekocht. Maar we hebben wat problemen met deze, namelijk het lukt niet om deze te verbinden met een computer. De verkoper zei dat je hem via een ethernet-kabel moet verbinden met de computer. Dit hebben geprobeerd met een nieuwe kabel, maar het leverde niets op. Misschien zijn er mensen met een Epson Stylus Pro 7600 die kunnen zeggen hoe ze deze verbinden met een computer en als je hier een speciaal programma/os/… voor nodig hebt.

Alvast bedankt voor jullie hulp.

3 gedachten over “Epson Stylus Pro 7600 verbinden met computer”

 1. Ik heb een Epson 9600, via een oude mac- laptop met een usb-kabel verbonden aan de printer. Deze laptop deelt vervolgens de printer in het netwerk en zo kun je (als de oude laptop ook aanstaaat!) printen van af elke werkplek in het netwerk.
  De oude laptop functioneert dan eigenlijk een beetje als een soort printserver.
  Groet,
  Lies

  Beantwoorden
 2. Je hebt misschien nog ethernetkaarten voor de epson 7600/9600 (kijk even op ebay). Een nadeel is dat de interface in het Aziatisch is, maar met google translate kan je daar wel uitkomen. Geef je printer een vast ip-adres, download de drivers etc. en je kan printen.
  Let wel even op je OS. De 7600 is al een oudje, ik weet niet of het door de laatste OS’en wordt ondersteund. De mijne draait op Catalina.

  Beantwoorden
 3. kijk op de officiele website van EPSON. Daar kan je de drivers van de EPSON printers downloaden. Ondertussen de printer rechtstreeks aansluiten met een USB kabel.

  Beantwoorden

Plaats een reactie