Techniek Hulp bij mijn damespersje gevraagd

Techniek

Sjaklien Euwals
sjaklieneuwals@hotmail.com
34608265509

5 december 2017

Hulp bij mijn damespersje gevraagd

Wie kan me een foto sturen van de linkerkant van een Korrex proefpers? Ik heb aan die kant een bungelende papiergeleider en die wil ik graag bevestigen zoals het hoort. Van Peter Duijff en Tjitze Mast heb ik intussen al instructies gekregen hoe dat moet fixen, maar wat ik nog nodig heb is een voorbeeld, een plaatje. Er hoort ook een veer te te zitten. Wie heeft er ook zo’n persje en dan wel een complete, en kan me een foto sturen van de papiergeleider met veer? Of nog meer tips?

Alvast hartelijk dank voor je hulp.

6 reacties op “Hulp bij mijn damespersje gevraagd

  1. Heel veel dank aan Hans, Wim, Sabrina, Channa en Dick voor jullie snelle reactie op mijn brandende vraag over mijn damespersje en het sturen van foto’s van de Korrex Stuttgart. Het is me nu visueel duidelijk waar mijn bungelende papiergeleider en de nog ontbrekende veer horen te zitten. Nu er alleen nog voor zorgen dat ik dit bij mijn pers allemaal voor elkaar krijg.

    Zonnige groet en lang leve Drukwerk in de Marge!

    • Hoi Hans, geweldig. Heb jij ook een Korrex Stuttgart proefpers? Ik ben benieuwd.

      Zonnige groet, Sjaklien

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.