Techniek

Iris Mager
iris@mooiook.nl
0619806980

10 juni 2020

Lasercutmachine?

Heeft iemand tips hoe ik 530 grams karton en 1 mm berkentriplex kan stansen?

Welke machine bevelen jullie aan? Stansen of een lasercut machine? En welke machine raden jullie dan aan?

5 gedachten over “Lasercutmachine?”

 1. Hoi Iris,

  Ik heb eens bij cre8 (https://c-r-e-8.nl) 700 grams papier laten laseren. Het resultaat was erg mooi! Hier en daar wel een wat zwart randje, maar dat vond ik niet erg.
  Het papier heb ik rechtstreeks van de leverancier (Christiaan Janssen) bij hen laten bezorgen en zij stuurde het weer naar mij toe.

  Beantwoorden
 2. Beste Iris,

  Bij http://www.houtenlabel.nl wordt gelaserd in mdf, trespa, perspex, triplex, etc. Karton zal dan wel geen probleem zijn. Dat laseren kan in beeld en in spiegelbeeld. Het is handig om dat te weten want een gelaserde zijkant staat enigszins schuin waardoor je toch vormverschillen bij het afdrukken krijgt. Het enige wat zij nodig hebben is een bestand. Ik zou zeggen: overleg met hen.

  Beantwoorden
 3. Hallo Iris, je zou contact kunnen opnemen met de Laserfabriek in Alkmaar. Mike van Dunnen weet alles van lasersnijden en helpt je graag verder. (www.Laserfabriek.com).
  Succes! Groeten van Hielke de Vries

  Beantwoorden
 4. Voor stansen heb je een stansmes en een pers waarmee je kunt stansen nodig, voor het uitsnijden met laser echter niet! Misschien is het de moeite waard om een contact te zoeken met werkplaatsen waar al met laser gesneden wordt om te zien wat voor materiaal zij gebruiken…

  Beantwoorden

Plaats een reactie