Techniek

studio grid
info@studiogrid.be

6 oktober 2021

Suggesties voor printer voor zeefdruktransparanten

Daar mijn oude printer het begeven heeft, ben ik op zoek naar een nieuwe printer voor mijn zeefdruktransparanten af te printen? Iemand een aanrader welke printer ik het beste koop? Liefst minimum A3 en zo zwart mogelijk geprint.

6 gedachten over “Suggesties voor printer voor zeefdruktransparanten”

 1. Hoi!
  Ik gebruik een HP Officejet Pro 7740, met Transparanten (van die oude projector sheets) voor in een inktjet, of gewoon kalkpapier.
  Werkt prima voor het belichten van zeefdrukramen

  Beantwoorden
 2. Heb nog een Xante Accel a writer 3G staan, computer to film, print op matte folie tot sra3 formaat, 1200 dpi en zit optie op 2400 dpi. Totaal aantal gemaakte prints 8016
  Printer heeft voldoende zwarting om gelijk pre offsetplaten of een print op matte folie.
  Moet wel nieuwe catridge in.

  prijs printer € 350,00

  Beantwoorden
 3. Mocht je overwegen om grafische film te gaan gebruiken – densiteit ca. 4.0, geen witte gaatjes in je zwart, 2400 dpi en een grote randscherpte – dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik draai nog steeds films uit.

  Beantwoorden
 4. Zelf gebruik ik een oude HP 2420 N laserprinter met een resolutie van 1200 dpi om “films” te maken. Ik doe dat in combinatie met gematteerde folie + Densitone spray van de firma Druma. Op zich ben ik zeer tevreden over het resultaat alhoewel een echte grafische film altijd het beste resultaat zal geven.

  Beantwoorden

Plaats een reactie