Techniek Tip Top trapdegel, aanlegliniaal

Techniek

Thomas Gravemaker
tomscot@kpnmail.nl

14 april 2018

Tip Top trapdegel, aanlegliniaal

Naar aanleiding van de vragen van Alex over zijn Tip Top trapdegel: hierbij enkele afbeeldingen van een aanlegliniaal op een andere degelpers.

De aanlegliniaal bestaat meestal uit een dunne strook metaal, waarop aanlegspelden geplaatst kunne worden. Je kunt zelf zonder al te veel moeite zo’n liniaal maken uit een stuk metaal waarmee ladingen op pallets omsnoerd worden.

4 reacties op “Tip Top trapdegel, aanlegliniaal”

  1. Wauw… super! Bedankt. Ik heb ondertussen het andere vermelde boek aangeschaft voor zo’n 10 EUR. Wellicht ook daarin een schat aan info. Deze afbeeldingen zijn voldoende om aan de slag te gaan. De aanlegspelden kunnen wellicht ook door een ander iets zoals een stevig karton vervangen worden?

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.