Huib Giltay Veth
4 Seizoenen
Vethgedrukt, 2021
Formaat: 17 × 11 cm
Aantal pagina’s: 2 dubbele pagina's p.boekje
Oplage: 45 exemplaren
€ 70 (excl. verzendkosten)

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave 4 Seizoenen (€ 70 (excl. verzendkosten)) bij Vethgedrukt. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Vethgedrukt (maarten.mgv@kpnmail.nl).

4 Seizoenen

Maarten Giltay Veth maakte deze uitgave in samenspraak met zijn broer Huib, die de gedichten over de jaargetijden schreef, in 4 afzonderlijke boekjes.

Na hun uitgave over het alfabet “van A naar B” is dit een ode aan de prettige afwisseling die wij jaarlijks in de natuur doormaken, het 5e boekje gaat over de gedachten achter deze fascinatie.
Elk seizoen kreeg in de beeldende uitwerking eigen kleuren en vormen, maar Maarten heeft ook eenheid proberen te scheppen door de keuze van het lettertype, de wijze van vouwen en de bewaarbox die het geheel bij elkaar houdt. En zo heeft hij weer een stap verder gezet in zijn steeds groter wordende liefde voor de combinatie van vrije expressie en het ambachtelijke drukwerk!

Elk exemplaar is genummerd en gesigneerd.

Plaats een reactie

Meer uitgaven van Vethgedrukt