Uitgaven Biografie Diet Kramer
Janneke van der Veer
'Onrustig is ons hart'
De Eierland Pers, 2018
Formaat: 17 x 24 cm
Aantal pagina’s: 480
Oplage: 450 exemplaren
€ 29,50

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave 'Onrustig is ons hart' (€ 29,50) bij De Eierland Pers. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij De Eierland Pers (eierlandpers@kpnmail.nl).

Biografie Diet Kramer

Zoals bekend heeft Janneke van der Veer voor het blad Boekenpost vele margedrukkers geportretteerd. De laatste jaren heeft zij onderzoek gedaan naar de schrijfster Diet Kramer, wat geresulteerd heeft in het proefschrift ‘Onrustig is ons hart’ : Leven en schrijverschap van Diet Kramer (1907–1965). Op 6 april is zij hierop gepromoveerd.

Tegelijkertijd is de gelijknamige biografie verschenen (480 bladzijden, hardgebonden, full color illustraties, prijs € 29,50) evenals een bibliofiele uitgave met het debuutverhaal van Diet Kramer, getiteld Camielke. Beide uitgaven zijn verschenen bij De Eierland Pers te Schalkhaar. Voor meer informatie over de biografie wordt verwezen naar de site www.dietkramer.nl

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.