Drukwark, Drukkunst in Schoonoord
Grafische werkplaats ‘De Drukpers’, 2020
Formaat: 24,5 × 30,5 cm
Aantal pagina’s: 44
Oplage: 39 genummerde exemplaren exemplaren
€ 49,50

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Drukwark, Drukkunst in Schoonoord (€ 49,50) bij Grafische werkplaats ‘De Drukpers’. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever. Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Grafische werkplaats ‘De Drukpers’ (gw.de.drukpers@gmail.com).

Drukwark, Drukkunst in Schoonoord

Een nieuwe uitgave van De Drukpers Schoonoord.

In dit prachtige boek zijn acht drukprocedés beschreven. Bij elk procedé is er naast de tekst een collage van kleurenfoto’s die de loop van het proces duidelijk laten zien. Tenslotte is er van elk procedé een origineel ingeplakt. In dit boek vindt u dus acht originele prenten gedrukt in steeds een andere druktechniek.

De tekst van het boek is geheel met de hand gezet. De gebruikte letters zijn Baskerville, Bodoni, Libra, Lasso, Studio en Atlas. Papier Biotoop Creme 160 grams en gedrukt op een Korrex proefpers en Heidelberger Degel Automaat. Afgewerkt door de vrijwilligers van De Drukpers.

Ook een exemplaar ontvangen? Maak € 55,50 (inclusief verpakkings- en verzendkosten) over op rekening NL93 RABO 0160 8444 60 tnv R. de Jong te Noord-Sleen, onder duidelijke vermelding van naam, adres en woonplaats met postcode.

1 gedachte over “Drukwark, Drukkunst in Schoonoord”

Plaats een reactie

Meer uitgaven van De Drukpers