Uitgaven Frans Kellendonk over homoseksualiteit
Frans Kellendonk
Homoseksualiteit
Hinderickx & Winderickx, 2018
Formaat: 23 x 14,5 cm
Aantal pagina’s: 13
Oplage: 80 exemplaren
€ 35

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Homoseksualiteit (€ 35) bij Hinderickx & Winderickx. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Hinderickx & Winderickx (info@hinderickxenwinderickx.nl).

Frans Kellendonk over homoseksualiteit

Met twee tekeningen van Gummbah en een nawoord van Jaap Goedegebuure. Gezet uit de Baskerville en gedrukt door René Hesselink. Door Kellendonk uitgesproken voor het radioprogramma Homonos in 1984.

‘Anderzijds deugt ook de praktijk van de homoseksualiteit niet. Is het niet wat absurd en ronduit zielig om je identiteit te ontlenen aan het kleine beetje zeurende jeuk dat seksualiteit alles welbeschouw is?’

Niet eerder in druk verschenen. Met cd waarop de oorspronkelijke lezing te horen is. Zestig arabisch genummerde exemplaren op Zerkall-Bütten Edelweiß, in een omslag genaaid.

Reacties

avatar

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.