Uitgaven Uw horoscoop volgens Frans Kellendonk
Frans Kellendonk
Uw horoscoop
Hinderickx & Winderickx, 2017
Formaat: 15 x 10 cm
Aantal pagina’s: 20
Oplage: 80 exemplaren
€ 40

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Uw horoscoop (€ 40) bij Hinderickx & Winderickx. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Hinderickx & Winderickx (info@hinderickxenwinderickx.nl).

Uw horoscoop volgens Frans Kellendonk

Kellendonk schreef ‘Uw Horoscoop’ voor Heute Abend, Tijdschrift voor Intiem Cultureel Leven rond de Damstraat van juni en juli 1978, een uitgave van café-restaurant De Palm en sociëteit Chez Nelly. De tekst werd niet opgenomen in zijn Verzameld werk.

Deze uitgave verscheen op 15 februari 2017, de 27ste sterfdag van Frans Kellendonk, op initiatief van Boekhandel Minotaurus.

De tekst is gezet uit de Romulus. Van de 80 exemplaren, gedrukt door Hinderickx & Winderickx, zijn er 60, gedrukt op Zerkall-Bütten, in een omslagje genaaid. De 20 Romeins genummerde op Van Gelder-papier zullen in linnen worden gebonden door Phoenix.

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.