Uitgaven Kisses by Koi van Lies Verdenius
Lies Verdenius
Kisses by Koi
Lies Verdenius, 2014
Formaat: 16 x 22 cm
Aantal pagina’s: 16
Oplage: 10 exemplaren
€ 200

Uitgave bestellen

Uitgave bestellen

Door het invullen van dit formulier bestelt u de uitgave Kisses by Koi (€ 200) bij Lies Verdenius. De verdere afhandeling van de bestelling gebeurt door de uitgever.
Hebt u vragen over uw bestelling, dan kunt u daarvoor terecht bij Lies Verdenius (l.verdenius@zonnet.nl).

Kisses by Koi van Lies Verdenius

Kisses by Koi pag 3 beeld 150

“Kisses by Koi” is een boekje met gedachten en verhalen over koi karpers, speciaal de Japanse koi – nishikigoi – en hun culturele achtergrond en historie.

In de Japanse cultuur zijn er diverse oude verhalen, waarin de koi karper, en dan vooral zijn kracht, een grote rol speelt.

De “gedachten” of “gedichten” refereren aan de gedragingen van de karper, soms heel sloom zwemmend, soms zo snel, dat hij niet te vangen is een net of een foto.

Het thema van het visnet wordt heel letterlijk verbeeld op het omslag van het boekje en in de materiaaldrukken – als schubben van de karpers en als ondergrond voor de tekstpagina’s.

Voor dit kunstenaarsboek zijn litho’s op steen getekend en de tekst (in het Engels) is gezet uit de Bodoni, 16 pnt. cursief.

Uiteraard is het boekje op Japanse wijze gebonden.

De oplage bestaat uit 10 exemplaren en 1 exemplaar e.a.

Een reactie plaatsen

Berichten per e-mail

Wilt u de berichten die op de site verschijnen per mail ontvangen? Schrijf u dan in door hieronder uw ­adres op te geven.

U ontvangt één keer per dag rond 12:00 uur een mail met alle berichten die op de site zijn geplaatst.
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de verzending van deze berichten, en nooit ter beschikking gesteld aan derden. U kunt op elk gewenst moment de verzending van berichten stopzetten, waarna we uw e-mailadres uit ons systeem verwijderen.
Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.